Hrdlička posílá náhradníky za Šťastného a Richtera?

přidáno: 25. 4. 2013 3:53, autor: Pražské Fórum   [ aktualizováno 25. 4. 2013 3:54 ]
Trochu dada komentář k dnešnímu zasedání zastupitelstva hl. m. Prahy:

Boris Šťastný reaguje jako demagog. Při demonstraci proti koalici ODS a ČSSD v listopadu 2010 rozdával občanům úryvky z Ústavy. Narážel na článek 2, odstavec 1, podle kterého může lid vykonávat svou moc jen prostřednictvím volených zástupců. Občané z nich dělali vlaštovky a házeli je zpátky. Později se Šťastný při diskuzi o návratu tramvají na Václavské náměstí bil do prsou za vyhlášení referenda. Dnes se mu hodilo mluvit o potřebě transparentnosti.

Příště si ho budeme muset jít poslechnout do poslanecké sněmovny. Na jeho místo nastupuje místostarosta Prahy 10 Bohumil Zoufalík.

Je 12:06. Zasedání začalo v 9.00 a stále se projednává první bod programu - Opencard. Před chvílí odstoupil ze zastupitelstva Milan Richter, pravá ruka toho, který Opencard městu vnutil. Argumentoval Shakespearem: "Je něco shnilého ve státě dánském." Na jeho místo nastoupí další pravá ruka, ing. Ivan Vinš, bývalý asistent Milana Richtera z Prahy 10.

Co se dnes ještě semele?

Nečekejte na svůj nejistý osud nečinně. Situace, kdy je obviněna současná rada a Pavel Bém a jeho parta nikoliv, je absurdní, proto i Pražské fórum reaguje absurdně. Používání Opencard je trestné. Přijďte se udat!
Formulář na podání trestního oznámení na sebe a patřičný komentář naleznete na stránce happeningu.

Komentář k zasedání může podat Kristýna Opletalová, místopředsedkyně občanského sdružení Pražské fórum.

Komentář k novým tvářím z Prahy 10 může podat Olga Richterová, předsedkyně sdružení Zaostřeno na desítku, www.zaostrenona10.cz