Zámečnická pohotovost Praha 9 pro všechny nečekané problémy se zámky 

zamecnicka-pohotovost-praha-9-

Zabouchnuté dveře, zlomený klíč v zámku a další nepříjemnosti, které se často stávají v nejméně vhodnou dobu mnohdy vyžadují pomoc od zkušených profesionálů. A stejně jako budete například při zranění vědět, na které číslo máte volat, je dobé uložit si také kontakt na zámečnickou pohotovost. S čím vším vám pomohou a jak rychle přijedou? To se dozvíte přímo v tomto článku.

Kdy volat zámečnickou pohotovost?

Zjednodušeně se dá říci, že kdykoliv, kdy si nebudete vědět rady se zámkem. Takový zámek se totiž může zaseknout, zůstane v něm kus klíče, nebo si dveře jednoduše z druhé strany zabouchnete. I přesto, že u některých druhů dveří a zámků si můžete s takovým problémem pomoci sami, u bezpečnostních dveří a zámkových vložek s vyšší úrovní zabezpečení sami rozhodně nepochodíte. A přesně tehdy je potřeba obrátit se na profesionály z oboru. Mezi časté služby zámečnické pohotovosti tak patří otevírání vchodových dveří, ale třeba i zabouchnutého auta.

vymena zamku praha

Výhodou otevření zabouchnutých dveří či zaseklého zámku, kdy celý úkon provede zámečnická pohotovost Praha 9, je v zásadě minimální možné poškození. V některých případech tak nemusí být nutná následná výměna za nové řešení. Ale pokud by to bylo přeci jenom potřeba, opět si můžete objednat výměnu zámku rovnou u konkrétního zámečníka.

Uložte si číslo na zámečnickou pohotovost

A jak to tak bývá, přesně takto nevhodné situace spojené se zlomenými klíči a zabouchnutými dveřmi přichází v naprosto nevhodné momenty. Dobrou zprávou je, že si můžete číslo na nonstop zámečnictví v Praze 9 jednoduše uložit pro případ potřeby. Nonstop dispečink fungující po celou Prahu vám vždy poradí a případně pošle specialistu. Čekat budete pouze nezbytně nutnou dobu, protože většinou se podaří dorazit na místo již do jedné hodiny.


Foto: zamecnictvi-key.cz

You Might Also Like